Jocuri cu Mario
jocuri
 Jocuri cu Mario
Bouncing Mario Bouncing Mario
Jump into an all new Mario adventure. Control Mario by bouncing through the enemies. Use strategy to pass the obstacles to complete the levels,jocuri cu mario.
Mario ice adventure Mario ice adventure
Help Mario to collect all gifts and reach to the finish. Have Fun all the way in this funny adventure game in jocuri mario.
Mario de colorat Mario de colorat
Asa cum spune si titlul, un joc de colorat pe simpaticul personaj Mario in jocuri cu Mario fugind.
The Mario Bros The Mario Bros
Sunt 8 nivele intr-o singura lume cu 4 puter diferite, incluzand ciupercile lui mario, focul mario, mario lichid si mario magic in jocuri mario.
Mario Dance Mario Dance
Arata-i lui Mario ca stii sa te misti folosind tastele sageti pentru a juca acest joc in jocuri cu mario.
Mario conduce camioane cu ciuperci Mario conduce camioane cu ciuperci
Azi Mario se indreapta catre o noua aventura in care trebuie sa transporte cu un camion toate cadourile si ciupercile catre prietenii sai.
Super Mario curse pe munti Super Mario curse pe munti
Urca-te pe cart si condu-l in rolul lui Mario si incearca sa colectezi toate stelele sarind peste dealuri incercand sa nu cazi.
Mario in padurea oglinzilor Mario in padurea oglinzilor
O aventura cu Mario in padurea oglinzilor. Rezolva toate puzzle-urile, completeaza toate provocarile si du-l pe Mario inapoi acasa in siguranta!
Mario conduce masini buggy Mario conduce masini buggy
Jocuri cu distractie in care Mario conduce masini buggy, niste vehicule recreationale folosite de obicei pe terenuri nisipoase.
Mario curse pe ploaie Mario curse pe ploaie
Jocuri cu Mario curse pe ploaie pt ca Mario iubeste cursele si se bucura de ele in orice conditii, pe orice vreme, incluzand chiar si cand ploua torential.
Mario in lupte cu avioane Mario in lupte cu avioane
Un joc cu Mario pilotand un avion fiind nevoit sa isi infranga toti inamicii din aer, care nu sunt putini deloc.
Mario acrobatii pe bicicleta Mario acrobatii pe bicicleta
Un joc cu Mario care face acrobatii cu o bicicleta, se invarte, sa da peste cap de doua ori, face flip flapuri si acumuleaza puncte.
Mario conduce atv 3d Mario conduce atv 3d
Mario iubeste cursele si el se bucura in cea mai mare parte de acest lucru pe un ATV. Trebuie sa ne alaturam In aceasta noua aventura si sa-l ajutam sa castige cursa.
Mario conduce un snowmobil Mario conduce un snowmobil
Mario iubeste cursele iar in timpul iernii face asta pe snowmobilul sau. Foloseste tastele sageti pentru a controla snowmobilul.
Mario pe atv in lumea lui Sonic Mario pe atv in lumea lui Sonic
Mario s-a pierdut in Lumea lui Sonic si a decis sa scape cu ajutorul acestui ATV, dar nu vrea sa plece cu mainile goale de aici!
Super Mario curse montane Super Mario curse montane
Concureaza cu Mario in aceasta competitie noua si ajuta-l sa termine pe primul loc dar in acelasi timp incearca sa ajungi in siguranta la final.
Mario la dentist Mario la dentist
Mario trebuie sa mearga neaparat la dentist, va fi prima lui vizita la medicul stomatolog. Acesta il va ajuta sa scape de carii si sa-si recapete sanatatea dentara.
Super Mario 63 Super Mario 63
Bine ai revenit pe taramul Ciupercilor! Primul lucru pe care trebui sa-l stii este faptul ca il poti misca pe Mario cu ajutorul tastelor sageti.


Pagina urmatoare -->