Jocuri cu Mario
jocuri


Index - Jocuri cu Mario - Super Mario Flash 2
Super Mario Flash 2
Titlu:   Super Mario Flash 2
Jucator: Esti jucatorul numarul 71031
Descriere: Jocuri cu Super Mario Flash 2 este in joc in care il vei ghida pe Mario prin valea Goomba, prin orasul tevilor.

 
Mario si eroii curselor cu camioane
  Jocuri cu Mario si eroii curselor cu camioane     

Mario, Batman si Ben 10 au pornit in cursa super eroilor cu camioane in care doar cei mai buni soferi participa. Crezi ca esti unul dintre ei?

Mario in turneul de curse
  Jocuri cu Mario in turneul de curse     

Jocuri cu Mario in turneul de curse este in joc de aventura in care va trebui sa joci rolul lui Mario, Luigi sau Yoshi si castiga fiecare cursa din acest joc de curse.

Mario impusca zombii
  Jocuri cu Mario impusca zombii     

In jocuri cu Mario impusca zombii va trebui sa te teleportezi in lumea lui Mario din nou! Printesa e in pericol, Mario trebuie sa o salveze!

 
Visele lui Mario despre printesa
  Jocuri Visele lui Mario despre printesa     

In jocuri cu Visele lui Mario despre printesa, Mario are un vis despre frumoasa printesa. S-a trezit si s-a decis sa o gaseasca si va pleca la drum cat mai curand.

Mario Turnul de monede 2
  Jocuri Mario Turnul de monede 2     

Jocuri cu Mario Turnul de monede 2 este un joc in care trebuie sa-l ajuti pe Mario Bros sa colecteze toate monedele pentru a avansa in nivelul urmator, dar ai mare grija la capcane.

Mario in turneul de curse
  Jocuri Mario in turneul de curse     

Jocuri cu Mario in turneul de curse este in joc de aventura in care va trebui sa joci rolul lui Mario, Luigi sau Yoshi si castiga fiecare cursa din acest joc de curse.

Mario acrobatii pe bicicleta
  Jocuri Mario acrobatii pe bicicleta     

Un joc cu Mario care face acrobatii cu o bicicleta, se invarte, sa da peste cap de doua ori, face flip flapuri si acumuleaza puncte.

Mario si Strumfii
  Jocuri Mario si Strumfii     

Jocuri cu Mario si Strumfii este inca un joc cu instalatorul nostru in care esti un mic om care trebuie sa treaca printr-o lume a magiei lui Mario si a fanteziei.