Jocuri cu Mario
jocuri


Index - Jocuri cu Mario - Super Mafia Bros
Super Mafia Bros
Titlu:   Super Mafia Bros
Jucator: Esti jucatorul numarul 41508
Descriere: Jocuri cu Super Mafia Bros este un joc cu Mario in care trebuie sa joci rolul unui mafiot, trebuie sa faci schimb cu cheia ta si devino un angajat al familiei mafiote
tastele sageti - muta
Z - termen
x - sari
C-trage

 
Mario aventura cu bicicleta bmx
  Jocuri cu Mario aventura cu bicicleta bmx     

Jocuri cu Mario aventura cu bicicleta bmx este un joc in care te vei urca pe o bicicleta BMX si va trebui sa faci diverse cascadorii cu eroul nostru italian Mario.

Mario pe insula Curcubeu
  Jocuri cu Mario pe insula Curcubeu     

In jocuri cu Mario pe insula Curcubeu, ajuta-l pe Mario sa treaca printre obstacole pe Insula Curcubeu si realizeaza acest lucru cu mare atentie, sa nu fii omorat sau nimicit.

Mario schiaza pe zapada
  Jocuri cu Mario schiaza pe zapada     

Jocuri cu Mario schiaza pe zapada, este un joc cu Mario facand ski la munte, ajuta-l sa evite obstacolele pe care le intalneste pe drum si sa ajunga la final in siguranta si intreg.

 
Ultimul joc test cu Mario
  Jocuri Ultimul joc test cu Mario     

Jocuri cu Ultimul joc test cu Mario este un joc in care trebuie sa raspunzi la numeroase intrebari legate de jocuri cu Mario si poti avansa la un nivel superior in jocul cu Mario cu intrebari.

Mario in padurea oglinzilor
  Jocuri Mario in padurea oglinzilor     

O aventura cu Mario in padurea oglinzilor. Rezolva toate puzzle-urile, completeaza toate provocarile si du-l pe Mario inapoi acasa in siguranta!

Mario si eroii curselor cu camioane
  Jocuri Mario si eroii curselor cu camioane     

Mario, Batman si Ben 10 au pornit in cursa super eroilor cu camioane in care doar cei mai buni soferi participa. Crezi ca esti unul dintre ei?

Super Mario pe kart de Craciun
  Jocuri Super Mario pe kart de Craciun     

Mario chiar se bucura de o competitie pe karturi alaturi de prietenii lui in aceasta editie speciala de curse cu karturi de Craciun.

Mario motocicleta dificila
  Jocuri Mario motocicleta dificila     

Jocuri cu Mario motocicleta dificila este un joc cu o motocicleta, astazi unchiul Mario si-a cumparat o motocicleta, gata cu plimbarea pe jos, urca-te pe sa si hai la drum.