Jocuri cu Mario
jocuri
MARIO.JOCURI100.RO - JOCURI CU MARIO - SUPER FLASH MARIO BROS


Super Flash Mario Bros
TITLE: SUPER FLASH MARIO BROS
CATEGORY: JOCURI CU MARIO
YOU ARE PLAYER 42163
DESCRIPTION: SUPER FLASH MARIO BROS ESTE UN JOC IN CARE TREBUIE SA INCERC SA-L INFRANGI PE KOOPA JUCAND CA MARIO SAU LUIGI INTR-UN JOC FOARTE CAPTIVANT CU SIMPATICUL NOSTRU EROU MARIO BROS.


Jocuri cu Mario - Cine crezi ca ar putea fi Super Mario? Va propun sa descoperim multe lucruri despre Super Mario Bros daca nu cumva nu stiti pana acum.. Mario este un caracter al jocurilor pe care l-a descoperit inventatorul de jocuri cu Mario Bros, japonezul Shigery Miyamoto.

Fiind folosit ca imagine reprezentativa a marii firme de jocuri online Nintendo, Super Mario a aparut in circa 200 de jocuri online de cand a fost descoperit si pana in zilele noastre. Il putem vedea ca un personaj de statura mica, un instalator din Italia in lumea ciupercilor, el isi salveaza repetat printesa de care este amorezat, vorbim de Printesa Piersicuta sau cu alte cuvinte Princess Peach din ghearele dusmanului Bowser si distruge multe idei ale acestuia in incercarea de preluare a regatului sau.

Mario mai are si alti inamici si adversari ca si Donkey Kong ori Wario. Jocurile cu Mario au fost vandute in mai multe de doua sute zece milioane de unitati realizand din acest joc cel mai bine cumparat video joc de acest fel dintotdeauna. Unde te gasesti acum vei putea juca jocuri Mario super si vei putea alege jocul cu Mario care iti place in mod deosebit. Poti juca un joc in care Mario conduce un autobuz sau mai poti juca o aventura in Aventura lui Super Mario, ori poti merge in Egipt, la munte si veti putea conduce un camion.

In situatia in care iti fac placere aceste jocuri cu biciclete, vei putea conduce alaturi de Super Mario Bros o super bicicleta de genul bmx, mai puteti pilota un super camion cu Mario Bros sau poti de asemenea bombarda masina acestuia, puteti juca un mini joc in care ii regasiti pe fratii super Mario bros, veti putea evada cu Luigi sau puteti sa plecati in scotoceala si eliberarea printesei Piersicuta in aceste jocuri online cu Mario bros.

In situatia in care te incanta jocurile de imbracat veti gasi un joc online cu Super Mario dress up, vei putea merge apoi pe insulele plutitoare ale lui Mario bros chiar vei putea conduce o motocicleta rapida alaturi de Luigi, poti participa in competitii de motocross pe super motociclete, poti fi un bozer sau chiar poti purta o bataie in aer laolalta cu Mario bros intr-un avion.

Mai puteti pilota un ATV super rapid sau un camion gigantic, vei putea intra contra lui Zelda in turneu in momentul in care Mario Bros va fi in necaz in jocuri cu mario si luigi. De asemenea mai poti pleca cu personajul nostru intr-o aventura tainica, vei putea sa joci snowboarding ori sa faci scamatorii cu Yoshi, il poti trimite pe Mario pe o insula curcubeu sau chiar poti juca golf cu el.

Mai poti sa-l indrumi pe Mario pe o placa de skateboard, sa te joci cu el un poker, sa inhati gustari sau meteoriti, sa te dai pe ninsoare, sa tragi cu bazuka sau in bile, sa colectezi bani ori sa te urci pentru monede de forta, mai poti sari pe pepeni sau poti fi un star rock. Vino si joaca chiar azi cele mai fabuloase jocuri flash din tipul de jocuri Mario bros.
COMENTEAZA JOCUL SUPER FLASH MARIO BROS cu FACEBOOK: